Säleverhot vastaan rullaverhot!

posted in: Uncategorized | 0

Säleverhot kuuluvat lähes jokaisen suomalaisen kodin vakiovarustukseen. Siihen on olemassa hyvät syyt. Toisin kuin esim. rullaverhoissa, säleverhoissa huoneeseen tulevan valon määrä on paremmin säädeltävissä. Säleverhot eivät kuitenkaan koskaan pimennä täysin. Sitä varten on olemassa pimennys-rullaverho. Tehokkaimman pimennyksen huoneeseen saat kun yhdistät sälekaihtimen ja rullaverhon. Joten kyseiset verhot eivät itseasiassa kilpaile millään tavalla keskenään vaan täydentävät toisiaan.

Säleverhot estävät myös tehokkaasti lämmön pääsemisen huoneistoon. Toisaalta pimeinä syysiltoina voit tuntea olosi kotoisaksi, koska verho estää sisälle näkymistä.

Materiaalina säleverhoissa on alumiini, rauta ja muovi. Tämä takaa säleverhon erittäin pitkän elinkaaren.

Annamme Säleverhoille 1 vuoden takuun.

Soita meille ja kysy lisää. Voit myös kirjoittaa meille.